5 merkkiä, joista tiedät olleesi tarpeeksi kauan poissa kotoa

Terkut La Gomeralta ja Teneriffalta! Kahden viikon loman jälkeen on koittamassa se hetki, jolloin alkaa olla jo hyvä aika palata kotiin. Muun muassa näistä syistä.

1) Katselet enemmän Suomen kuin lomakohteen sääennusteita. Mitä enemmän luvataan lunta ja pakkasta, sitä parempi! Joulu ei tunnu miltään, jos joulukoristeet joutuvat kilpailemaan auringossa kimaltelevan meren ja palmujen kanssa.

2) Alat kaivata omaa työpöytääsi. Tekemättömien töiden lista ei tunnu uhalta vaan ihanalta tilaisuudelta taas ryhdistäytyä. Johan tässä tulikin vietettyä kaksi viikkoa ilman ajatustakaan dead lineille.

3) Jäätelönsyönti alkaa olla velvollisuus. Alkaa tehdä mieli omia tuttuja arkiruokia, ja lapsetkin nurisevat, miksi TAAS pitää syödä ranskalaisia.

 4) Ulkomaisen ruokakaupan aluksi kiinnostava erilainen valikoima muuttuu rajoittavaksi. Hyvästi espanjalaiset herkkujuustot ja Kanarian lähiruoka, tuoreet banaanit! Tervetuloa järkevät ja turvalliset kaurahiutaleet ja kauraleipä.

5) Reissun viimeinen hotelliyö Helsinki-Vantaalla ei enää tunnu osalta seikkailua, joten suostuttelet miehen ajamaan yölennon jälkeen suoraan kotiin. Omaan sänkyyn ja omiin lakanoihin, vaikka olisitkin kotona vasta aamuyöstä.

Huomenna kotiin, jes! Koti on maailman paras paikka, vaikka sieltä onkin ihana päästä aina välillä pois.

Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Share