Arvonta: Voita omaksesi upea Perinnemestarin Tyylikirja

Perinnemestarin tyylikirja

Olin ajatellut järjestää blogissani arvonnan sitten, kun sadan Facebook-tykkääjän raja menee rikki, mutta uusia tykkääjiä tulikin tuossa hiljattain sellaista vauhtia, etten ehtinyt arvontaa ihan siihen hätään pusertaa. Mutta nyt ehdin, ja täytyy sanoa, että olen aika innoissani paitsi lisääntyneistä tykkääjistä, myös kustantajalta saamastani arvontapalkinnosta.

Hannu Rinteen Perinnemestarin tyylikirja kuuluu niihin opuksiin, joissa hurja määrä tietoa on paketoitu silmiä hiveleväksi ja inspiroivaksi kokonaisuudeksi. Kirja sopii jokaiselle vanhassa talossa asuvalle ja vanhoista taloista haaveilevalle mutta myös muille kulttuurihistoriasta, arkkitehtuurista ja tyylisuuntauksista kiinnostuneille. Rinteen kirjassa historia herää henkiin pienten yksityiskohtien, kuten ovenkahvojen, ikkunahelojen, lattialankkujen ja sähkökalusteiden myötä. Kirjaa selaillessa selviää, mistä vanhojen talojen taika syntyy ja miten tuon tunnelman voi säilyttää vanhaa taloa kunnostaessa.

Perinnemestarin tyylikirja

Kirja on sen verran kaunis, mukavan ilmavasti taitettu ja runsaalla kädellä kuvitettu, että sitä voisi pitää vaikkapa olohuoneen selailukirjana taidekirjojen vierellä. Kuitenkin se on niin mielenkiintoinen, että selailemisen sijaan ahmaisin sen itse aikoinaan parissa päivässä, kun sain sen ensimmäistä kertaa käsiini.

Ja nyt siis sinulla on mahdollisuus saada tämä kirja omaksesi ilmaiseksi! Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

Olet mukana arvonnassa yhdellä arvalla jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttikenttään täällä blogissa. Kommentoidessasi muista jättää sähköpostiosoitteesi. Sitä ei julkaista, vaan se näkyy vain minulle.

Jos haluat tuplata voittomahdollisuutesi ja olla mukana kahdella arvalla, jätä kommentti ja lisäksi tykkää blogini Facebook-sivusta tai lisää blogini lukulistallesi Bloglovinissa. (Jos olet tykännyt tai lisännyt blogini jo ennestään, lasketaan sekin.)

Parhaat mahdollisuudet voittaa saat olemalla mukana kolmella arvalla: jätä kommentti, tykkää FB:ssä tai Bloglovinissa ja lisäksi jaa blogistani mikä tahansa postaus omille Facebook-kavereillesi.

Muista kertoa alla kommenttikentässä myös, monellako arvalla olet mukana arvonnassa. Samalla voit halutessasi jättää palautetta, minkä aihepiirin sisällöt kiinnostavat sinua blogissani eniten ja mistä aiheesta toivoisit lisää postauksia. Osallistumisaika päättyy 12.5.

Onnea arvontaan!

Lue lisää

61 comments

 1. Löysinpäs uuden ihanan blogin! Kiitos Jaana kun jaat näitä asioita. Vahingossa näköjään kahdella arvalla mukana 🙂

 2. Oihh, ihana haaveilla oman hirsipirtin löytymisestä tämän blogin kera. 😊

 3. Kahdella arvalla mukaan; vasta äskettäin ”löysin” sinut facebookista 😊 Kirja olisi kyllä tarpeellinen!

 4. Upea kirja, tulisi niin tarpeeseen tämän 115-vuotiaan vanhuksen remontteja suunnitellessa ja aloitellessa!! 🙂
  Mukana siis kolmella arvalla; kommentoitu, tykätty ja jaettu!

 5. 1912 v rakennetun torpan omistajana, kirja on todella tarpeellinen. 2 arpaa.

 6. Vanhemmilleni lahjaksi. Ostivat äskettäin 30-luvulla rakennetun hirsitalon maalta.

 7. Perinnemestarin kirjoja on meillä muitakin, mutta tätä ei vielä. Olemme yli 100-vuotta vanhan talon omistajia ja näistäkin kirjoista on ollut paljon apua remonteissa 🙂

 8. Tuo on kyllä hyvä kirja, kuuluu ehdottomasti jokaisen vanhaa taloa remontoivan kirjahyllyyn Talotohtorin ja Perinnemestarin Remonttikirjan viereen. Tuo kuitenkin puuttuu vielä minultakin, vaikka olen kyllä joskus sitä selaillutkin. Mukana arvonnassa siis. 🙂

 9. Kolmella arvalla 🙂 Meillä on vierekkäin kaksi vanhaa taloa ja tekemistä riittää!

 10. Kahdella arvalla mukana! Tosi mukava kattaus aiheita on blogissasi ollut. Mulle eniten on kolahtanut vanhaan taloon /remppailuun, lapsiperhe-eloon ja oman tien etsintään liittyvät postaukset 🙂

 11. Oih, yhdellä arvalla mukana. Askartelu ja DIY-jutut kiinnostaa aina. 🙂

 12. Tämäpä olisi ihana kirja! Remontoidaan vanhaa taloa maalla, tällaiset kirjat ovat kovasti mieleen, kun haen lisäinspiraatiota! 🙂

 13. Hieno palkinto, Rintamamiestalo-kirjan jo ostin, tämä vielä puuttuisi.

 14. Yhdellä arvalla mukana. lainasin kirjan kirjastosta ja todella, tuon pitäisi löytyä omastakin kirjahyllystä. Hyvä ja kattava teos.

 15. Mukana kolmella arvalla: tykkäsin Facebook-sivustasi ja jaoin blogistasi postauksen luonnonmukaisesta puutarhasta, se kun kolahti saman tien. 🙂

 16. Aiheista kiinnostaa eniten Tee se itse ja puutarhajutut. Vaikka mielelläni luen monipuolisesti kaikkea muutakin 🙂 Yhdellä arvalla mukana

 17. Kivan näköinen kirja, mukana siis kahdella mahdollisuudella. Tykkään ihan erityisesti tee itse -jutuista ja remonttihommista, vaan yhtä lailla kiva on lukea itsellekin vieraammista asioista kuten puutarhahommista yms.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Share