Kuka voitti Perinnemestarin Tyylikirjan? Arpajaisvoittaja selvillä!

Perinnemestarin Tyylikirja

Toivottavasti ette ole jo ihan kyllästyneet odottelemaan, kuka voitti itselleen Perinnemestarin Tyylikirjan. Arvontahan päättyi perjantaina, mutten ole ehtinyt suorittaa arvontaa ennen kuin vasta nyt. Ja voittaja on nimimerkki Suvisini. Onnittelut!

Alkoi vähän harmittaa, että arvottavia palkintoja oli vain yksi, varsinkin kun moni oli jättänyt kommenteissa niin hyviä perusteluja, miksi juuri hänen olisi pitänyt saada kirja omakseen. Netin satunnaisnumerogeneraattori on kuitenkin lahjomaton eikä yhdestä kirjasta kahdeksi ole millään, joten täytyy vain jäädä odottamaan, että saan taas joskus muita yhtä hyviä palkintoja arvottavaksi.

Perinnemestarin Tyylikirja

Tämä viikko on lähtenyt käyntiin superkiireisesti, mistä syystä tuo arpominenkin viivästyi. Viikonlopun flunssanpoikaset ja äitienpäivätouhut toivat oman hässäkkänsä, mutta varsinainen kiire alkoi maanantaina työhommien kasaantuessa ja valuessa vapaa-ajalle. Nyt taas vähän helpottaa, mutta ensi viikonloppuna pitäisi viettää erään perheenjäsenen synttäreitä, vaikka talon ikkunat ovat vielä pesemättä, piha on taas kuin pommin jäljiltä kaikkien puuhastelujen vuoksi ja ruusuhuonekin pitäisi ehtiä kalustaa. No, eiköhän tässä jossain vaiheessa ehditä hiukan heiluttaa imuria ja leipoa kakku, niin päästään juhlatunnelmaan.

Viikonlopuksi on muuten luvattu kesälämpötiloja, ei voisi paremmin sattua!

Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Share